lauantai 24. elokuuta 2013

Autotallin kuulumisia 2

Autotallipäivitystä. Lattia on nyt eristetty, samoin seinät. Seinistä poistettiin vanha sisäpinnan levytys ja höyrynsulkumuovin virkaa ajanut alkuperäinen rakennusmuovi. uudeksi höyrynsulkukerrokseksi ja lisäeristeeksi laitettiin 30mm Finnfoam polystyreenilevytys. Lattia styroxit ja seinän lisäeritys saatiin limitettyä ja tiivistettyä uretaanilla. Nyt saatiin siis sokkelin kylmäsilta katkaistua.

Ja sitten maalaamaan varastoa.

2 kommenttia:

 1. Hei! Mahtava blogi!
  Blogia lukiessani heräsi muutama kysymys, itsellä saman henkinen ja ikäinen talo ja remonttia suunnitteilla... Onko sälekaihtimet valkoiset vai hopeiset, matat vai kiiltävät? Koitin etsiä niistä postausta, mutta en löytänyt, eikös ne kuitenkin ole teidän laittamat/laitattamat? Ja nuo olohuoneen pallovalaisimet, mistä niitä voisi löytää, sopivat niin talon henkeen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Tervetuloa lukemaan, koitamme saada taas uutta autotalli ja terassipostausta piakkoin. Työt vain haittaa harrastuksia...
   Sälekaihtimet on Solar Kaihtimen harjattua alumiinia:
   http://www.solar.fi/index.php/fi/tuotteet/salekaihtimet/varimallit
   Pallovalaisimet on saatu lahjoituksena kauan sitten ja ne on iältään oikeasti about 80-90 lukujen taitteesta. Valmistaja on ERCO mutta heidän mallistossaan ei vastaavaa taida enää olla.
   http://www.erco.com/products/product-index/index/indoor-3954/en_us/
   Sen sijaan olen kyllä löytänyt Modular:ilta vastaavan Bolster-tuoteperheen:
   http://www.supermodular.com/en/products/surface/bolster.php

   Toivottavasti näistä on apua.

   Poista