sunnuntai 19. helmikuuta 2012

19/2/2012


Kodinhoitohuone on nyt kalusteiden osalta valmis. Nämäkin kalusteet piirrettiin itse ja teetettiin Kiimingin Kalusteella. Pyykkihuollolle on nyt rutkasti tilaa. Pyykkitorni on omassa kaapissaan, likapyykille on 4 korilaatikkoa ja pöytätasolla on hyvin tilaa lajitella ja viikata puhtaat pyykit. Huoneessa on säilytystilat myös puhtaille liinavaatteille sekä siivous- ja silitystarvikkeille.

Tätä  ihanaa tapettia olisin mieluusti katsellut isommallakin pinnalla. Olisihan huone toki voitu suunnitella vain kauneustekijöitä ajatellen hyvin pienellä määrällä kalusteita ja laittaa tapetti takaseinälle, mutta tarkoitus kuitenkin oli maksimoida tilassa säilytyskapasiteetti. Nyt tapettia on oven puoleisella seinällä, mutta se tulee hyvinkin todennäköisesti jatkumaan myös takaseinän peitoksi tulevien liukuovien päälle. Se lisääkin jo kivasti sitten tapetin näkyvyyttä.

Eli vielä pitää saada nämä rumilukset piiloon sekä alakatto ja valaistus kuntoon.


2 kommenttia:

 1. Siis ei ole totta kuinka samantyyppisiä valintoja meilläkin on värimaailmaltaan!! :) Meille tulee musta keittiö ja musta kylppäri..katsoin myös saunan kiuasta ja itse liputan tuon kiukaan puolesta! Eikö teitä hirvittänyt senn hinta..? ;)
  Kiva blogi, hyviä kuvia! (miestä aina kiinnostaa rakennusvaiheet..niitäkin on täällä!)
  Jään seurailemaan...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hirvitti! Mutta ulkonäkö vei voiton tällä kertaa... :)

   Poista