torstai 19. heinäkuuta 2012

Beauty of Sheetrock


Käytetty kulmasuojalista, Sheetrock Dallas. Vielä vastauksena muutamaan tulleeseen kysymykseen, Sheetrockin tuotteita myy (ainakin Oulussa) Maalarimestarit.

6 kommenttia:

 1. Ai että tolla tulee hyvää jälkeä. Muistatko paljonko tuon listan metrihinta olikaan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Metrinhinta on euron pintaa (molemmin puolin), riippuen mitä listaa osta...

   Poista
  2. Me ei täältä löydetty sitä muualta kuin joistain pienemmistä liikkeistä, jotka tietty viikonloppuisin kiinni, joten ostettiin Bauhausista jotain vastaavaa, joka oli kerällä. Saas nähdä saadaanko yhtä särmät nurkat ku teillä!

   Poista
  3. Mies lastan takaa vastaa,

   Rullatavaraa on myös tullut kokeiltua, kahdeltakin valmistajalta. Itse tein joskus aikoinani rullatavaran kanssa sen virheen ettei käytössä olleessa tasoitteessa ollut tarpeeksi liima-ainetta -> lopputuloksena oli nauhan irtoilua alustastaan.
   Olenpa kuullut että ko. rullatavaraa on kiinnitetty joskus ihan normaalilla rakennusliimalla/ erikeeper-vastaavalla tavaralla, kun tasoite ei ole ollut soveltuvaa.
   Mutta vastaus on omien kokemusten perusteella se, että rullatavarallakin saavutetaan viimeisen päälle skarppi lopputulos, sen käyttö vain (omasta mielestäni) hankalampaa kuin Sheetrockin valmislistojen.

   Poista
  4. Kiitos vastauksesta! Meillä onneksi tuttu ammattilaine hoitaa seinien tasoituksen + rullatavaran laittamisen, kun itsellä meinaa kädet ja taidot loppua kesken. Sanon hänelle, että pistää varuiksi liimaa niihin, jotta pysyvät varmasti seinissä. Ohjeessa tosiaan luki, että pelkkä tasoite riittää. Onneksi tuli näin ilmi. Kiitos siis vielä!

   Poista
 2. Kiitos tuhannesti vinkeistä! Meillä tekee tuttu ammattimies tasoitukset ja laittaa nuo kulmalistat, joten pitääpäs sanoa hänelle, että lisää varuiksi liimaa, jos sitä ei tasoitteessa jo ole. Itsellä ei ole näistä vielä mitään kokemusta, joten tämä oli tosi hyödyllistä tietoa.

  VastaaPoista