tiistai 27. maaliskuuta 2012

27/3/2012

Saunan seinäpaneelit ovat vaihtaneet väriä ja makaavat nätissä pinossa työhuoneen lattialla. Saatiin vähän siivottuakin huonetta... Eli siis siirrettyä kaaos olohuoheeseen.

Tänä iltana aloitin laudepuiden käsittelyn sillä samaisella Liberonilla, millä seinätkin on käsitelty.

Meiltä kysytään päivittäin useita kertoja, että joko on remontti valmis... No, tässäpä vähän kysyjille tietoa, että ei ole. Eikä tule vähään aikaan olemaankaan. Eihän tässä muuta, mutta kun vuorokaudessa on vain 24 tuntia. :)

5 kommenttia:

 1. Meillä on tehty vaan pientä pintaremonttia kaksioon ja olen ollut aivan tuskissani kaaoksesta. Voin vaan kuvitella mitä on remontointi omakotitalossa.. Huah.. Tsemppiä sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan se oma pikku stressinsä, mutta ihme kyllä, eipä ole juurikaan ahdistanut asia, hyvin on remontin keskellä pärjätty. Ainoa vain tosiaan tuo ajan puute, kun ei vain yksinkertaisesti ehdi tekemään töiltään.

   Poista
 2. Sama homma - ei valmista vielä vähään aikaan!
  Puhuttiin eilen, että varmaan toukokuussa saattaa ehkä päästä tekemään valmiita pintoja (edes johonkin)!!
  Tsempit sinne!! Meillä vielä puretaan - kääks!!!

  VastaaPoista
 3. Sama täällä ja sitten nää "Mites teidän remppa? Vähän pintoja laitatte niinkö?" -kyselyt. Just niin ja pikku naurut päälle ;)
  Teillä on kuitenkin jo niin paljon valmista. Ja kaunista onkin! Meilläkin vasta puretaan.

  VastaaPoista
 4. Sain vinkin blogiisi saunan osalta, kun itse rakennamme uudiskohdetta ja saunan ilme mietinnässä. Kiinnostaisi tietää tuosta saunapaneelin käsittelystä enemmänkin, upean näköinen! Mikä puumateriaali, miten työstö (teittekö itse) ja hintavaikutus? Kiitoksia jos ehdit kommentoimaan!

  VastaaPoista