tiistai 24. tammikuuta 2012

Listattomat ikkunat

Ikkunoiden pielet saa tehtyä siististi myös ilman erillisiä ikkunalistoja. Me ei sellaisia haluttu. Halusimme, että seinä ja ikkunan pieli on samalla tasolla itse ikkunan karmin kanssa. Näin lopputuloksesta tulee skarppi ja tyylikäs. Kulmavahvikenauhalla tämä on mahdollista.

1. Levyreunaan levitetään "pohjalle" tarpeeksi liimapitoista pakkelia (meillä Sheetrockin tuotteita)2. Asetetaan lista paikalleen ja vedetään lastalla kiinni tasoitteeseen samaan tyyliin kuin saumanauhakin

3. Levitetään kerros tasoitetta päälle


4. Odotellaan kuivumista, jonka jälkeen hionta ja maalaus

Aikaisemmin kerron, että laitoimme uudet kipsilevyt vanhojen päälle. Tämä ikkunoiden listoittaminen oli yksi syy siihen, miksi niin toimimme. Näin saimme seinälevyn  samalle tasolle ikkunan karmin kanssa ja tämä kulmavahvikenauhalla listoittaminen onnistui.

3 kommenttia:

  1. Meillä on tuollaiset 70-luvun ruskeat ikkunat ja oikein piti tarkistaa, että onkos meillä ikkunalistoja. Ei näyttänyt olevan muualla kuin takkahuoneessa. Täytyypä illalla kysäistä, että miksi sinne on laitettu talon tyylin vastaisesti? Joku voi kyllä kysyä, että minkä tyylin... :)

    VastaaPoista
  2. Hurraa listattomuudelle! Yritän samaa meidän taloon...!!:)

    VastaaPoista
  3. Joo kyllä näyttää niin paljon paremmalta kuin ne vanhat listat ikkuiden ympärillä... Kannatti laittaa. Sama homma tehtiin lattioihinkin, siitäkin juttua myöhemmin.

    VastaaPoista