maanantai 17. joulukuuta 2012

Liesituuletin ja valaistusta




Keittiö on edistynyt. Liesituuletin, tai siis sen korvike, eli huippuimuri ja rasvasuodatin ovat paikoillaan. Valaisimet on mahdollisen rasvankäryn takia samat himmennettävät  IP-luokitellut Astro Vancouver valaisimet kuin kylpyhuoneessakin.

Huippuimuria ohjaava tyrestori (virta-/säätökytkin) on piilossa mutta äärellä lieden viereisessä laatikossa.

Keittiön kolmesta valaistusvaihtoehdosta valmiina on nyt kaksi. Alakaton Modularien muuntajien huoltoluukku on vielä pöydällä odottamassa asennusta. Rasvansuodattimelle tulee vielä valkoiseksi maalattu ohutsilmäinen verkko, joka "naamioi" sen enemmän kattopinnan mukaiseksi. 



sunnuntai 9. joulukuuta 2012

Vaatehuoneen valaisimia




Vaatehuoneen kolmivaihekisko ja ensimmäiset valaisimet on nyt asennettu. Kiskoillehan tilattiin kolme kappaletta Modularin Stove-valaisimia. Tällä hetkellä yksi hoitaa valaisutehtäviä väliaikaisesti toisessa huoneessa. Näiden valaisimien lisäksi tulee vielä läpikulkukohdan alakaton reunoille ledinauhaa sekä pukeutumisosan puolelle todennäköisesti vielä joku roikkuvalaisin kattoon. Pukeutumistilan puolella on myös ikkuna, joten luulisi näillä valoilla selviävän pimeämmilläkin ajanjaksoilla.