keskiviikko 9. toukokuuta 2012

Tänään ja huomenna - työhuone

... Nyt ja kohta.. 


...Tänään ja tulevaisuudessa... 

...Ennen ja jälkeen... 




... Heti ja kohta... 

Sain eilen siivottua huoneen ja sinne on jo ilmestynyt levyhissikin katon levyttämistä varten.


sunnuntai 6. toukokuuta 2012

Seuraavaksi...

astumme kylpyhuoneesta työhuoneen kimppuun. Jotain tällaista olisi tarkoitus saada aikaiseksi.



lauantai 5. toukokuuta 2012

Rae-kiuas


Tämä kiuas saa meiltä kyllä täyden kympin arvosanan! Ollaan oltu todella tyytyväisiä valintaamme. Kiuas on tyylikäs, sopii saunaamme kuin nakutettu ja antaa ihanan lempeät löylyt. Kiukaan mustasta lasista tehty hallintayksikkö on heti kylpyhuoneen oven vieressä ja uppoaa väriltään tumman harmaaseen seinään.



torstai 3. toukokuuta 2012

Väriä jakkaraan

Otin ja käsittelin vielä vanhan saunan jakkaran Liberonilla, niin ajaapa sekin nyt asiansa paremmin siihen saakka ku se tuossa on... Tai sitten se jää tuohon, mistäpä tuota vielä tietää.



Saunan ja kylpyhuoneen muutos

ENNEN
Alkuperäinen sauna ja kylpuhuone jakautui selkeästi kolmeen osaan, joita erotti umpiseinät ja -ovet. Ensin oli pukuhuone, seuraavaksi iso kylpyhuone, jossa oli yksi suihku, pytty ja lavuaari. Perällä oli todella pieni sauna myöskin umpioven takana ja ilman ikkunaa.

NYT
Tila on edelleen jaettu kolmeen osaan, mutta tällä kertaa lasiseinillä. Näin tila tuntuu yhtenäiseltä ja valaistus sekä ikkunat tuovat valoa koko tilaan.


Pukutila on samankokoinen kuin ennenkin, sauna kasvoi kokoa yhden ikkunan verran ja välissä oleva kylpyhuone pieneni. Kylpyhuoneeseen mahtuu juuri kaksi suihkua ja on oikein passelin kokoinen. Pytty ja lavuaari poistettiin, koska niitä ei tilassa tarvittu. Saunan koko puolestaan kasvoi ja nyt sinne mahtuu istumaan ja makaamaan melkeinpä mitenpäin vain ja tilaa on vieraillekin.

Pientä viilausta vielä tulossa... Kuten huomaa, oven karmien ja seinän välistä voi vielä kurkistella läpi, kuivatilan kaluste ja pyyhekoukut puuttuvat ja saunassa oleva portaikko on vanhasta saunasta. Hyvin kuitenkin jo pelittää ja lauteilla on istuttu jo monet kerrat. :)

keskiviikko 2. toukokuuta 2012

Kylpyhuoneen valaistus


Kylpyhuoneeseen laitettiin neljä himmennettävää valaisinta, kaksi suihkuhuoneeseen ja kaksi kuivalle puolelle.

Löylyhuoneeseen ei valoja laitettu lainkaan, vain lauteen alla on siivousvalo.  Valoa tulee lasiseinien ja kolmen ikkunan läpi aivan riittävästi jättäen löylytiaan kuitenkin hämyisän tunnelman. Lasiseinien ollessa kiinni näyttää ovelta katsottaessa kuitenkin siltä, kuin valojono jatkuisi löylytilaan saakka. Hauska efekti.