keskiviikko 28. maaliskuuta 2012

28/3/2012


Niin onhan meillä näitä iv-kanaviakin asennettu alakattoon tässä viime viikkojen aikana aina silloin tällöin muun työn lomassa... Sinistä putkea menee siellä sun täällä.

tiistai 27. maaliskuuta 2012

27/3/2012

Saunan seinäpaneelit ovat vaihtaneet väriä ja makaavat nätissä pinossa työhuoneen lattialla. Saatiin vähän siivottuakin huonetta... Eli siis siirrettyä kaaos olohuoheeseen.

Tänä iltana aloitin laudepuiden käsittelyn sillä samaisella Liberonilla, millä seinätkin on käsitelty.

Meiltä kysytään päivittäin useita kertoja, että joko on remontti valmis... No, tässäpä vähän kysyjille tietoa, että ei ole. Eikä tule vähään aikaan olemaankaan. Eihän tässä muuta, mutta kun vuorokaudessa on vain 24 tuntia. :)

keskiviikko 21. maaliskuuta 2012

Liberon


Saunan seinälautojen käsittely on alkanut. Hidasta ja haisevaa hommaa, mutta lopputulos näyttää todella lupaavalta.

maanantai 19. maaliskuuta 2012

Piilutus jatkuu


Kohtalaisen pölyistä ja aikaa vievää hommaa tämä on, mutta eiköhän se palkitse kun ensimmäiset löylyt heitetään uudessa saunassa. Itse piilutuksen jälkeen pitää siis laudat hioa vielä läpi, koska piilutustyökalu rikkoi panelin pinnan osittain rosoiseksi. Hiomisen jälkeen minä pääsenkin sitten käsittelemään laudat tummiksi ja tämän jälkeen saadaan asennettua ne paikoilleen.


keskiviikko 14. maaliskuuta 2012

Kivitystä

Alakerran wc sai eilen uutta pintaa. Valkoisella Tunto Kivellä käsiteltiin koko huone. Heti maalauksen jälkeen seinä oli aivan vitivalkoinen, mutta aamuun mennessä se oli harmaantunut ja vähän kuin "hiekkaantunut". Aluksi oli ristiriitaiset fiilikset, että tuliko tästä nyt hyvä, ja olisiko se vitivalkoinen ollut parempi... Mutta nyt kun on jo vähän makustellut, niin huomaa tykkäävänsä enemmän koko ajan. Tässä sävyssä on enemmän sitä industrial-fiilistäkin ja erottuu edukseen valkoisten kalusteiden seasta.

Seinäpöntön asennuksen yhteydessä toteutettiin pikainen idea, seinäkaapppi. Reikä seinään ja luukku takaisin paikalleen sitten saranoiden kera. Kaappiin saa piiloon esim. vessaharjan ja paperit.


Peilille jätettiin tila takaseinään.

Lattialaatta on erittäin mieluinen. Oulun Sisustajilta ostettu valkoinen slate-mosaiikki näyttää ja tuntuu hyvältä!

lauantai 3. maaliskuuta 2012

3/3/2012

Reissaamisen ja muiden hommien vuoksi remontti on edistynyt suht hitaasti viimeisen kahden viikon aikana... Jotain päivitettävää kuitenkin:




Alakerran wc:ssä on kaluste paikallaan ja vesikin jo tulee hanasta. Pytyn runko-osa on paikallaan odottelemassa kotelointia ja istuinta. Sitten vielä seinät...

Keittiössä on kalusteiden osalta valmista (muutamaa vedintä lukuunottomatta). Eli roskavaunujen eteen on asennettu nyt ovet.